fredag 21 oktober 2016

heeeeeeeeeeeeeej

i ooooooooonnsssdddaaaags vaaar det teater för jonathan och kklaaaraaaaa. Det var spännande med resan till Göteborg och att ha med god matsäck. Teatern var bra. Vi övriga var kvar i skolan och hade andra trevligheter.

i onsdags firade amanda. ho n fyllde 16 år . hon bjöd på  chokladbollar . det var mumsigt.

I SO pratar vi om Kungsbackas historia. Vi var och tittade på kyrkan och tog bilder bland annat på livets träd.

Ha en trevlig helg

Klass C

fredag 14 oktober 2016

Hej!

På hemkunskapen har vi bakat hallongrottor. I onsdags hade vi besök av elever årskurs 1 från naturprogrammet för att visa upp hur vi arbetar med olika sinnen. I torsdags eftermiddag hade vi stadsvandring med Pelle i so. Avslutade veckan med fredagsfika.

Trevlig helg!

fredag 7 oktober 2016

Hej!

I tisdags var vi på utflykt hela dagen. Vi åkte buss till Ringhals och fick se en massa spännande saker. Vi fick se film om hur man tillverkar el. På vägen hem stannade vi i Frillesås och åt pizza. Det var väldigt lyckat. Efteråt tog vi en skön promenad.

Igår var vi på Kungsbackas marknad. Det fanns mycket att titta på, fina blommor, grönsaker, tomtar och nissar. Efter marknaden fick vi kanelbullar eftersom vi missade kanelbullens dag när vi var på Ringhals.

Idag på tjejgruppen hade vi besök av två tjejer från IB3. Vi blev sminkade och fick naglarna målade. Det var väldigt kul.

Eleverna målade också lärarnas naglar. Det blev väldigt snyggt.

Trevlig helg

Klass C