fredag 22 maj 2015

Vecka 21

Hej!

I tisdags hade vi redovisning av alla olika projekt eleverna jobbat med i estetämnena under året. Eleverna visade två teaterföreställningar, filmade dramaprojekt, radioteater, filmvisning av dans och bilder från bildundervisning. Allt avslutades med att eleverna framförde "För kärlekens skull" som de även tecknade till.

Här kommer lite bilder från C-klassens föreställning om Kungen, prinsessan, draken, de modiga riddarna och den snälla pojken.
Kung Daniel och prinsessan Evelina

Den farliga Draken Yvonne går till attack.

Den modiga riddaren Hampus strider mot draken.

Nästa modiga riddare Samuel försöker skrämma bort Draken.

Den enda som lyckade få draken lugn var den snälla pojken Jesper.

Skuggspel när riddarna fäktas.

Draken i skuggspel.



Trevlig helg önskar klass C

onsdag 13 maj 2015

Vecka 20

I tisdags åkte vi till Ågrenska på Stora Amundön. Det var den årliga Ågrenska Dagen. Massor av elever från Göteborg med omnejd var där. Synd bara att vi inte hade mer tur med vädret. Som tur var fanns det några tält att ta skydd i. Jesper, Yvonne och Nina trotsade regnet med promenad nästan hela tiden. Vi fick fika, korv och bröd med potatismos. Vi gick promenad runt hela ön, några passade på att få ansiktsmålning och bågskyttet var uppskattat.

Trevlig helg önskar vi!




måndag 11 maj 2015

Vecka 19

Hej!

Här är vi och äter lunch på Tio Pepe. Det blev mycket lyckat. Även om vi får god mat i bamba så tyckte alla att det här var mycket festligare. 






Här jobbar Hampus med drakhuvudet till klassens pjäs. Nina och Daniel gör så gott de kan.
Snart är det dags för premiär!

Marknad på torget. Samuel, Hampus och Evelina säljer kladdkakor som de bakat på hemkunskapen. Glada miner trots regnväder.

fredag 1 maj 2015

Trevlig Valborg

Vi i klass C önskar er alla en trevlig Valborg och att ni njuter av er ledighet :)