onsdag 28 maj 2014

Å-huset

Hej!
Idag har vi varit på 1-års jubileum på Å-huset.





Trevlig helg!

fredag 23 maj 2014

Alinsås

Vi har varit på en underbar musikal i Alingsås. Varje år sätter särskolan upp en musikal med hjälp av de andra program. Det har varit fina kostymer och rekvisiten bra musik med sång och dans. Efteråt åkte vi till parken där vi förtärde maten och gungade på den stora lekplatsen.











Här på skolan håller vi på att odla grönsaker på vår gård. Vissa växer under jorden, vissa över jorden och en del vill ha växthus. Det bygger vi före lovet.

TREVLIG HELG!

fredag 16 maj 2014

En härlig vecka!

Vi har haft mycket skoj!

På torsdag anordnade barn- och fritidsprogrammet 5-kamp. Det har varit roliga tävlingar och trevlig gemenskap.
Idag, fredag har jag bjudit hela klassen hem till mig i Kortedala. Vi åt gemensam lunch och mysade i min lägenhet. Emma spelade på pianot. Sedan åkte vi till Bergsjön där det finns Galaxen, en liten djurpark. Det sköts av daglig verksamhet i Göteborg. Ett underbart trevligt ställe!






















Trevlig Helg!



fredag 9 maj 2014

ARANÄSVARVET 2014

HEJ ALLIHOPA!
I torsdags har vi sprungit och gått det traditionella Aranäsvarvet. Vi fick sällskap och stöd av eleverna från Barn- och fritidsprogrammet. Det var uppehåll hela dagen och vi höll på med olika aktiviteter på eftermiddagen. Till lunch grillade vi korv och drack Festis.
På temat har vi nu skaffat alla djur till våran bondgård och koncentrerar oss på grönsaks odling.
Nästa fredag gör vi en klass utflykt till Göteborg där vi tittar på djuren i slottsskogen. Jag bjuder på mat hemma hos mig. Alla ser framemot det!






Vi träffade en gammal klasskamrat!




EN TREVLIG HELG ÖNSKAR VI ER ALLA !!!