fredag 20 december 2013

Året som har gått.....

Hej Allihopa!
Nu är vi i slutet av 2013. Det har varit ett bra år här på skolan med mängder av olika händelser. Vi har deltagit i diverse tillställningar, gjort studiebesök på olika institutioner, varit på utflykter, träffat olika människor och arbetat mycket på skolan.
Den sista skolvecka har det varit mycket pyssel och trevlig samvaro.




Julpyssel på den "stora" skolan

Hampus Davinder bjuder på musik




Skolledningen rappar för oss

Underbar julmusik av estetprogrammet

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!!


fredag 13 december 2013

Lucia och Göteborg

Hej allihopa!

Vi har haft ett mycket fint uppträdande av Aranäs kör med en underbar Lucia. Det har varit mycket stämningsfullt och vackert.




Vidare har vi gjort en utflykt till Göteborg med pendeltåget. Vi har haft tur och fick lyssna på Göteborgs Lucia. De sjöng fantastiskt fint! Det var även en liten hantverksmarknad i Nordstaden. Före vi åkte tillbaka fikade vi på ett café med bra utsikt uppifrån.





På väg till tåget träffade Hampus och Evelina Tomten!
 


Vi önskar alla en trevlig helg!!!
 
 

fredag 6 december 2013

Att flytta hemifrån

Hej!
Livets gång är ju så att efter gymnasiet börja man jobba och sedan flyttar de flesta till ett eget boende. I "livets bok" som vi gör här i skolan har vi kommit dit nu. Vi har tittat på olika filmer kring flytten hemifrån och vilka olika boendealternativ som finns. Därefter hälsade vi på en mycket fin gruppbostad på Sjöalleen som heter "Västra Villastaden". Eleverna verkade intresserade.



Varje lägenhet har två rum samt ett litet kök.

Det fanns en idélåda där de boende får lämna sina önskemål t.ex besök på Liseberg, gemensam bakning/middag...

 

Vi har bakat lussebullar idag:


 


Nästa fredag ska vi åka till Göteborg och gå på julmarknaden inne i Nordstan. Vidare ska vi ta oss en fika. (Det är elevernas önskemål)

 

Vi alla önskar er en trevlig helg!!!!!