fredag 25 oktober 2013

Halloween

Nu är vi redan framme vid höstlovet. Därför hade vi Halloweendisco redan denna fredag. Vi i klass C bidrog godis och fika. Vi bakade en grön rulltårta:






samt muffins och gräddkolor:


 Vissa elever klädde ut sig och såg läskiga ut:


Vissa var sminkade eller hade äckliga sår:




Och Disco så klart!



Det var en bra och trevlig fest!!!

VI ÖNSKAR ALLA ELEVER ETT BRA OCH VILSAMT HÖSTLOV!!!




fredag 18 oktober 2013

Besök på dagis

Hej!
Nu har vi varit på studiebesök på förskolan. Barnen var snälla och glada att vi kom. De visade oss många olika saker de har gjort t.ex teckningar, bollbana, en stor båt de byggt mm.
Evelina lekte med barnen "affär".






Torsdag den 17 oktober fyllde Emma 17 år! STORT GRATTIS!!!!



Vi önskar alla en trevlig helg!
 

fredag 11 oktober 2013

Aranäs 41 år

Även i år var det lite festligheter på 41-års dagen. Fröknarna var klädda i skolans färger, ett skolband spelade rockiga låtar (till och med en låt från Håkan Hellström)och vi fick glass efter lunch! Vidare arbetar vi med vårt tema och har gått igenom vad som händer under det första livsår. Nästa vecka på onsdag hälsar vi på en förskola, vilket eleverna ser framemot.


Trevlig helg!




fredag 4 oktober 2013

Livet

Nu har vi börjat med tema "Livet"! En gång tar vi vårt första andetag och en gång tar vi det sista andetaget. Men vad händer där emellan? Hur blir vi till? Vilka olika faser finns det? Alla dessa frågor ska vi titta närmare på. Denna vecka har vi lärt oss hur ett barn blir till, hur det växer i magen och hur det kommer ut. De flesta bilder är tecknade men vi tittade även på fantastiska bilder:


Vi kommer att göra en tidslinie med livets förlopp:


Ett spännande och mycket givande arbete! Jag har planerat flera studiebesök, det första på en förskola nästa vecka. Idag var det kanelbullens dag och då har vi både bakat och fikat bullar:

TREVLIG HELG ÖNSKAR ALLA I KLASS C!!!